چرا گوجه فرنگی در یخچال بی مزه می شود؟

چرا گوجه فرنگی در یخچال بی مزه می شود؟

خانم ها همیشه از گذاشتن گوجه فرنگی در یخچال امتناع می کنند چون این کار مزه گوجه را از بین می برد. تا کنون برای کشف این علت کاری انجام نشده بود. محققان موفق به کشف علت بی مزه شدن گوجه فرنگی هایی شدند که داخل یخچال نگهداری می شوند. اگر از آن دسته افرادی هستید که گوجه فرنگی ها را در یخچال نگهداری می کنند شاید با خواندن این مطلب دیگر این کار را انجام ندهید.

محققان دریافته اند اگرچه ظاهرا با نگهداری گوجه فرنگی در یخچال آن را می توان برای مدت بیشتری حفظ کرد اما حالا مشخص شده که با این کار مزه آن از بین می رود.البته تا پیش از این نیز مشخص شده بود که قرار گرفتن این ماده غذایی در محیط سرد یخچال مزه و طعم آن را از بین می برد اما علت آن مشخص نشده بود.

اکنون محققان مطالعاتی انجام داده اند که جزئیات آن در ژورنال آکادمی ملی علوم آمریکا منتشر شده است.بر اساس این تحقیقات، زمانی که دمای محیط اطراف گوجه فرنگی کاهش می یابد (همانند دمای درون یخچال) ژنهای مسئول طعم و مزه این ماده مهم غذایی عملا از کار می افتند.

دنیس تیمن از دانشگاه فلوریدا که در این بررسی حضور داشته می گوید: وقتی گوجه فرنگی در یخچال قرار می گیرد عملکرد ژنهای تأثیرگذار در ایجاد طعم مخصوص آن منجمد شده و دیگر عملکرد همیشگی را ندارند.

به گفته محققان، باید توجه داشت که با قرار دادن گوجه فرنگی در محیطهای سرد همچون یخچال، طعم آن از بین رفته و با خارج کردن آن از یخچال نیز قابل بازگشت نخواهد بود.